Terug

Volg Vandaag Inside

'Memphis Depay had date met vriendin van Feyenoorder'

'Memphis Depay had date met vriendin van Feyenoorder'

20 nov 2021, 22:24

Memphis Depay is voor zover bekend nog altijd single en aan het daten. Volgens het Instagram-kanaal Juicechannel had Depay een tijd terug een pikante date: namelijk met een dame die in een relatie zat met een Feyenoorder.

Het zou gaan om de 31-jarige Veronica van Hoogdalem, waarmee de Oranje-international een date zou hebben gehad, voordat hij afgelopen zomer naar Barcelona vertrok. Het kanaal zegt te weten dat zij een 'werk-gerelateerde afspraak' hadden, maar er meer gebeurd zou zijn. Juicechannel denkt dat de oorspronkelijke afspraak te maken had met de kledinglijn van Depay.

Van Hoogdalem was in de tijd van de date echter nog bezet. Zij zat namelijk in een relatie met Keyennu Lont, die toen uitkwam voor Feyenoord-021. Momenteel speelt Lont voor Helmond Sport, waarvoor hij dit seizoen 6 wedstrijden speelde in de Keuken Kampioen Divisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.