Terug

Volg Vandaag Inside

Melkert en Van Ringelenstein weg uit rvc ADO

Melkert en Van Ringelenstein weg uit rvc ADO

22 okt 2019, 22:00

Voorzitter Ad Melkert en John van Ringelenstein (lid) hebben bij ADO Den Haag hun functie in de raad van commissarissen neergelegd. Het duo bood ontslag aan na overleg met de Chinese grootaandeelhouder United Vansen.

Melkert en Van Ringelenstein verschillen naar eigen zeggen van inzicht betreffende het beleid. "Wij blijven ons verbonden voelen met het succes van de club en wensen de ADO Den Haag-gemeenschap het allerbeste", liet het opgestapte tweetal in een korte reactie weten.

Melkert en Van Ringelenstein maakten ruim anderhalf jaar deel uit van de rvc van de Haagse eredivisieclub. Ze hadden vooral de laatste maanden naar verluidt een slechte relatie met de Chinese aandeelhouders.

United Vansen zei het vertrek van het tweetal uit de rvc te betreuren. "We zullen ons best doen om de raad zo snel mogelijk van een nieuwe voorzitter te voorzien. In die procedure zullen we de statuten van ADO Den Haag zorgvuldig volgen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.