Terug

Volg Vandaag Inside

'Megatransfer in de maak: Sarr voor miljoenenbedrag op weg naar uitgang Heerenveen'

'Megatransfer in de maak: Sarr voor miljoenenbedrag op weg naar uitgang Heerenveen'

28 jan 2023, 00:00

SC Heerenveen is met Olympique Lyon in onderhandeling over een megatransfer voor Amin Sarr. Bij een definitief akkoord ontvangen de Friezen naar verluidt rond de 12 à 13 miljoen euro voor de aanvaller. Dat meldt transferspecialist Fabrizio Romano.

Volgens Romano bevinden de gesprekken zich in de afrondende fase. De 21-jarige Zweed zit vanavond gewoon bij de wedstrijdselectie voor het duel met Vitesse. Sarr heeft nog een contract tot medio 2025 bij Heerenveen, dat hem voor ruim twee miljoen euro overnam het Zweedse Malmö FF.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.