Terug

Volg Vandaag Inside

Meestervoorspeller Valentijn Driessen vanavond te gast bij Veronica Inside

Meestervoorspeller Valentijn Driessen vanavond te gast bij Veronica Inside

5 nov 2021, 16:34

Vanavond staat er weer een gloednieuwe uitzending van Veronica Inside op het programma en niemand minder dan Valentijn Driessen zit aan tafel bij Johan, Wilfred en René om alle gebeurtenissen op en rondom de voetbalvelden te bespreken. 

Valentijn kan vrijdag rekenen op een warm welkom want de Chef Voetbal van De Telegraaf gaf woensdag alle criticasters het nakijken met een juiste voorspelling van het Champions League-duel tussen Borussia Dortmund en Ajax. Valentijn voorspelde in de Veronica Inside Ochtendshow een 1-3 overwinning voor de Amsterdammers, en zo geschiedde!

De mannen blikken vooruit op de komende speelronde in de Eredivisie en analyseren het spel van de Nederlandse ploegen in de Conference League, Europa League en de Champions League. Ongetwijfeld geven de heren ook hun ongezouten mening over de 24-koppige selectie van bondscoach Louis van Gaal voor de laatste twee WK-kwalificatiewedstrijden van Oranje, tegen Montenegro en Noorwegen. Kortom, genoeg om te bespreken.

Veronica Inside is vanavond om 20:30 uur te zien bij Veronica!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.