Terug

Volg Vandaag Inside

Meeste voetbalfans in Duitsland willen EK in 2021

Meeste voetbalfans in Duitsland willen EK in 2021

15 mrt 2020, 12:01

De meeste voetbalfans in Duitsland zijn voor verplaatsing van het Europees kampioenschap naar de zomer van 2021. Dat blijkt uit een enquête, onder meer gehouden door de zender Sport1.

49,1 procent van de ondervraagden is voor verplaatsing van het EK naar 2021. 26,2 procent vindt het het beste dat het EK helemaal niet doorgaat. 21,3 procent zegt dat het EK moet worden gehouden als alle clubcompetities zijn afgerond. Slechts 3,3 procent vindt dat het EK moet worden gehouden in de afgesproken periode, van 12 juni tot en met 12 juli.

De Europese voetbalbond vergadert dinsdag over de uitbraak van het nieuwe coronavirus en de gevolgen voor het EK.

Johan zei vrijdag in Veronica Inside ook kansen voor Oranje te zien bij het uitstellen van het EK: 'Het is voor Koeman ideaal!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.