Terug

Volg Vandaag Inside

'Clubs in de rij voor PSV-trainer Roger Schmidt'

'Clubs in de rij voor PSV-trainer Roger Schmidt'

3 nov 2021, 14:02

Roger Schmidt heeft zijn aflopende contract bij PSV nog niet verlengd en dat is ook in Duitsland opgevallen. Diverse Duitse clubs zouden interesse hebben in de trainer van de Eindhovense club, weet Sport Bild

Schmidt, tussen 2014 en 2017 al werkzaam in de Bundesliga, zou nu kunnen terugkeren in de hoogste divisie in het Duitse betaaldvoetbal. Volgens het Duitse sportblad zou de naam van Schmidt gevallen zijn bij Eintracht Frankfurt, RB Leipzig en Hertha BSC.

Schmidt heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2022. Begin dit jaar werd de 54-jarige Duitser ook in verband gebracht met een vertrek, maar beloofde hij nog zeker één seizoen bij PSV te blijven. ‘Ik ben hier niet naartoe gekomen voor één jaar. De afspraak was voor twee jaar, minimaal. Ik kijk ernaar uit volgend seizoen weer voor de groep te staan.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.