Terug

Volg Vandaag Inside

Meer druk op Ancelotti na verlies Napoli

Meer druk op Ancelotti na verlies Napoli

1 dec 2019, 21:02

De druk op trainer Carlo Ancelotti bij Napoli blijft toenemen. De nummer twee van de afgelopen twee seizoenen in de Serie A ging op eigen veld tegen middenmoter Bologna met 1-2 onderuit. Bij de rust leidde Napoli nog met 1-0 door een treffer van Fernando Llorente. Na de pauze hielpen Andreas Skov Olsen en Nicola Sansone de bezoekers langs de thuisclub. Bij Bologna was Stefano Denswil basisspeler. Jerdy Schouten bleef op de bank.

Napoli bezet in de Serie A nu de zevende plek. De kwakkelende ploeg van Ancelotti pakte uit de laatste zes competitieduels slechts vier punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.