Terug

Volg Vandaag Inside

’Meer dan zes vrouwen hebben last gehad van berichten Overmars'

’Meer dan zes vrouwen hebben last gehad van berichten Overmars'

7 feb 2022, 21:01

Meer dan zes Ajax-werkneemsters hebben berichten of gedrag van Marc Overmars als zeer aanstootgevend of grensoverschrijdend ervaren, schrijft De Telegraaf op basis van zeer goed ingevoerde bronnen. Zondag werd bekend dat Overmars per direct is vertrokken bij de club uit Amsterdam.

Edwin van der Sar nam zelf het initiatief om werknemers en werkneemsters binnen de club te vragen of ze naar voren wilden treden als er sprake was van grensoverschrijdend gedrag. Of dit gebeurde naar aanleiding van klachten of geluiden rondom Overmars is niet bekend. De brief werd in ieder geval verstuurd in de periode dat het schandaal rondom The Voice of Holland naar buiten werd gebracht.

Half december gingen er al verhalen rond over Overmars en ’Ajax-vrouwen’, weet De Telegraaf. Het bleef toen in het midden of het speelsters uit het vrouwenteam waren of om vrouwen die in de organisatie van de club werkzaam zijn. De krant schrijft dat 'een deel van de top van Ajax toen ook al op de hoogte zou zijn geweest van misstanden.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.