Terug

Volg Vandaag Inside

Meer dan helft van Feyenoord-supporters ziet af van compensatie

Meer dan helft van Feyenoord-supporters ziet af van compensatie

12 apr 2021, 15:31

Feyenoord is tevreden met het verloop van de tegemoetkomingscampagne voor seizoenkaarthouders. De club riep vorige maand seizoenkaarthouders op om, in verband met de financiële situatie van de club, af te zien van de mogelijkheid om geld terug te vragen voor hun huidige seizoenkaart.

De Rotterdamse club publiceerde een filmpje, waarin algemeen directeur Mark Koevermans de seizoenkaarthouders en zakelijke relaties oproept om af te zien van de tegemoetkoming waar ze aanspraak op kunnen maken. Sinds begin oktober worden alle wedstrijden in de Eredivisie in lege stadions gespeeld. Seizoenkaarthouders kunnen geld terugvragen voor de gemiste wedstrijden.

Volgens Koevermans moet Feyenoord zo'n 15 miljoen euro overmaken als alle seizoenkaarthouders en zakelijke relaties daar gebruik van maken. ‘En dat geld hebben we niet in kas’, aldus de directeur.

Feyenoord laat maandagochtend weten dat meer dan de helft van de seizoenskaarthouders heeft aangegeven geen tegemoetkoming te willen. ‘De club baseert dit op de keuzes die supporters tot dusver hebben gemaakt om wel of niet (volledig) af te zien van tegemoetkoming’, valt te lezen op de website van de Rotterdamse club.

Supporters die volledig afzien van tegemoetkoming, ontvangen als dank hiervoor het ‘Full Support Uitshirt 2021-2022’. Dit unieke Feyenoord-shirt, dat zondag in Utrecht voor het eerst werd gedragen door de spelers, gaat verder niet in de verkoop.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.