Terug

Volg Vandaag Inside

Meer besmettingen bij club van Cillessen

Meer besmettingen bij club van Cillessen

16 mrt 2020, 23:37

Bij de Spaanse voetbalclub Valencia leidt het coronavirus tot steeds meer besmettingen. De werkgever van keeper Jasper Cillessen meldde zondag al dat vijf spelers en stafleden zijn besmet, een dag later bleken nog meer spelers en begeleiders ziek te zijn. Volgens Valencia heeft het te maken met het bezoek aan Milaan, vorige maand voor het eerste duel met Atalanta in de achtste finales van de Champions League.

In Italië waarde het coronavirus toen al rond. Vorige week werd de return in stadion Mestalla van Valencia uit voorzorg zonder publiek gespeeld. Atalanta won beide duels, met 4-1 en 4-3, en plaatste zich zo voor de kwartfinales van de inmiddels stilgelegde Champions League.

Valencia liet niet weten hoeveel spelers en stafleden nu precies besmet zijn. De verdedigers Ezequiel Garay en Eliaquim Mangala zitten daar in ieder geval bij. Valencia benadrukt dat alle Spanjaarden uit voorzorg binnen moeten blijven en goed de voorschriften wat betreft hygiëne en preventie moeten volgen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.