Terug

Volg Vandaag Inside

Meeloopdagen Van Persie bij Man United groot succes: 'De spitsen genoten ervan'

Meeloopdagen Van Persie bij Man United groot succes: 'De spitsen genoten ervan'

27 dec 2022, 12:35

Erik ten Hag is erg tevreden over het verwelkomen van oud-spits Robin van Persie bij Manchester United. Van Persie liep in december een week mee met het eerste van United voor zijn trainingscursus.

"Ik vind het altijd mooi om zulke iconen te verwelkomen. Hij heeft fantastische dingen laten zien bij Manchester United. Ik zie hem ook als een icoon voor de supporters, terwijl onze spelers veel van hem kunnen leren", zegt Ten Hag op de website van zijn club.

Vooral de spitsen van Manchester United hebben veel kunnen leren van het Premier League-icoon. "Hij heeft de ervaring en de kwaliteiten. De spitsen genoten ervan om wat oefeningen te doen met hem", vervolgt. "We willen Robin helpen. Hij is bezig met de voorbereidingen van een trainerscarrière, dus we willen hem de kans geven om rond te kijken en ervaring op te doen. Hopelijk draagt dat bij aan de ontwikkeling van zijn carrière. Hij is heel fanatiek en wil dolgraag als trainer aan de slag. Hij is nu bezig om de juiste stappen te zetten en hij zal ooit een trainer worden."

Van Persie speelde van 2012 tot 2015 voor Man United, nadat hij was overgekomen van rivaal Arsenal. De oud-Feyenoorder scoorde in totaal 58 keer in 105 wedstrijden voor 'The Red Devils'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.