Terug

Volg Vandaag Inside

Medium voorspelt: Wie wordt er komend jaar kampioen van de Eredivisie?

Medium voorspelt: Wie wordt er komend jaar kampioen van de Eredivisie?

23 dec 2022, 13:31

In De Veronica Ochtendshow: Ook Goeiemorgen werd vrijdagochtend gebeld met medium Thomas Woolthuis. Hij werd aan het begin van het jaar verkozen tot 'medium van het jaar.'

Thomas Woolthuis kreeg van presentator Tim Klijn en sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen onder meer vragen over de oorlog in Oekraïne, het Songfestival en het kabinet Rutte-IV. Daarnaast werd het medium ook gevraagd naar de kampioen van de Eredivisie in 2023.

"Ik weet niet of u op sportgebied antwoorden heeft, maar wordt Feyenoord landskampioen?" vroeg Niels van Baarlen. "Of Feyenoord kampioen wordt? Feyenoord... Nee, ik denk eerder dat de kansen naar het zuiden liggen. Dat wil zeggen: naar PSV," voorspelde medium Thomas Woolthuis.

PSV staat op dit moment op de derde plaats in de Eredivisie, met drie punten achterstand op koploper Feyenoord. De Eindhovenaren hebben net als Ajax 30 punten, maar de Amsterdammers hebben een beter doelsaldo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.