Terug

Volg Vandaag Inside

Mediakenner Victor Vlam reageert op uitspraken in uitzending Vandaag Inside

17 jan 2024, 09:56

Mediakenner Victor Vlam heeft via X gereageerd op de uitspraken die dinsdagavond over hem werden gedaan in Vandaag Inside.

Johan Derksen vertelde dinsdagavond in Vandaag Inside dat hij zich stoort aan uitspraken van mediakenner Victor Vlam. “Dat is zo’n zelfbenoemde mediakenner, maar die slaat alleen maar onzin uit.”

Albert Verlinde is het met Johan eens: “Die roept van alles, heb je hem wel eens gezien, Victor Vlam? Het is eerder een vlammetje. Hij is heel klein." Waarop Wilfred vervolgens weer reageert: “Waakvlammetje?”

Vlam heeft via X op grappende wijze op de uitspraken van de mannen gereageerd en schrijft: “Ik ben 1 meter 80, zo klein is dat toch niet?”

Bekijk het volledige fragment waarin Johan Derksen zich ergert aan Victor Vlam bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.