Terug

Volg Vandaag Inside

Mbappé wil nog niet over Real Madrid praten

Mbappé wil nog niet over Real Madrid praten

21 jan 2020, 16:39

De Franse aanvaller Kylian Mbappé sluit een vertrek bij Paris Saint-Germain komende zomer niet uit. De 21-jarige international weigert op dit moment echter in te gaan op de aanhoudende geruchten dat hij naar Real Madrid verhuist. "Iedereen spreekt daarover", zegt de jeugdige stervoetballer in een interview met de BBC.

"Toen ik nog wat jonger was, heb ik daar zelf ook over gepraat. Maar nu ben ik speler van PSG en besef ik dat het niet het juiste moment is om daarover uitlatingen te doen."

Mbappé benadrukte dat hij "100 procent zeker" het seizoen afmaakt bij de Franse kampioen. "Ik wil de club helpen om vele titels te winnen. Daarom is het niet goed om nu over mijn eigen toekomst te praten. Ik moet rustig blijven en mezelf op PSG concentreren. Aan het einde van het seizoen zien we wel verder."

Naast Real Madrid heeft ook Liverpool grote interesse in de trefzekere spits. Coach Jürgen Klopp van de Engelse koploper maakt zich echter geen illusies. "In financieel opzicht zijn we kansloos, absoluut kansloos", oordeelde de Duitse trainer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.