Terug

Volg Vandaag Inside

'Mbappé wil contract bij PSG voorlopig niet verlengen'

'Mbappé wil contract bij PSG voorlopig niet verlengen'

1 juli 2021, 12:03

De Franse voetballer Kylian Mbappé wil zijn contract bij Paris Saint-Germain, dat nog één jaar doorloopt, voorlopig niet verlengen. Volgens de krant L'Equipe heeft de 22-jarige aanvaller die mededeling gedaan aan de directie van de club. Mbappé speelt sinds 2017 voor PSG.

De topclub uit Parijs nam de aanvaller in eerste instantie op huurbasis over van AS Monaco en betaalde een jaar later naar verluidt een bedrag dat via bonussen kan oplopen tot 180 miljoen euro. Mbappé heeft al vier landstitels op zijn naam staan; in 2017 behaald met AS Monaco en daarna drie jaar op rij met PSG. Afgelopen seizoen moest de Parijse grootmacht de titel aan Lille laten. Mbappé werd wel voor de derde keer topscorer van de Ligue 1.

De Fransman miste maandag in de achtste finales van het EK tegen Zwitserland de beslissende strafschop, waardoor de wereldkampioen van 2018 werd uitgeschakeld. Mbappé heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij ooit voor Real Madrid wil voetballen. De aanvaller kan PSG volgend jaar transfervrij verlaten als hij niet bijtekent in Parijs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.