Terug

Volg Vandaag Inside

Mbappé reageert voor het eerst op pijnlijke WK-nederlaag

Mbappé reageert voor het eerst op pijnlijke WK-nederlaag

19 dec 2022, 12:12

Met de boodschap 'we komen terug' heeft Kylian Mbappé voor het eerst van zich laten horen na de verloren finale van het WK voetbal. De Franse aanvaller maakte als tweede speler ooit een hattrick in de WK-finale, maar het was niet genoeg voor titelprolongatie. Mbappé was na de via strafschoppen verloren eindstrijd tegen Argentinië zo teleurgesteld, dat hij niet met de pers sprak.

Ruim een halve dag later liet de 23-jarige aanvaller van Paris Saint-Germain alsnog van zich horen, zij het kort. Bij een foto waarop hij met het hoofd naar beneden langs de wereldbeker loopt, zette hij in het Frans de tekst "we komen terug". Op de foto draagt hij in zijn hand de Gouden Schoen, de prijs voor de topscorer van het toernooi.

Mbappé maakte acht doelpunten op het WK in Qatar, waarvan drie in de finale (3-3). Alleen de Engelsman Geoff Hurst wist in 1966 een hattrick te maken in de WK-finale. Mbappé schoot in de strafschoppenserie ook raak, maar door missers van zijn teamgenoten Kingsley Coman en Aurélien Tchouameni ging de wereldbeker naar Argentinië. Het bericht van Mbappé op Instagram kreeg binnen een half uur ruim 2 miljoen likes.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.