Terug

Volg Vandaag Inside

Mbappé reageert op geruchten over vertrek bij PSG

Mbappé reageert op geruchten over vertrek bij PSG

17 okt 2022, 09:40

Kylian Mbappé noemt de berichten dat hij zou willen vertrekken bij Paris Saint-Germain "complete onzin". De Franse aanvaller zegt "geschokt" te zijn door de berichten die afgelopen week naar buiten kwamen op de dag van de Champions League-wedstrijd in Parijs tegen Benfica (1-1). Volgens Franse media zou Mbappé de clubleiding hebben laten weten dat hij tijdens de komende transferperiode in januari wil vertrekken.

"Ik ben heel blij hier, ik heb nooit gevraagd om een vertrek in januari", zei de 23-jarige aanvaller zondagavond na de zege in de Franse voetbalcompetitie op Olympique Marseille (1-0). "Ik begrijp niet waar dit verhaal vandaan komt. Ik was net zo geschokt als iedereen. Ik lag te slapen toen die geruchten naar buiten kwamen en was verbijsterd toen ik het later las. Ik had 's avonds echter een wedstrijd, dus ik moest er mee dealen. Ik kan alleen maar zeggen dat het complete onzin is. De mensen kunnen denken dat ik betrokken ben bij deze geruchten, maar dat ben ik op geen enkele manier. Zowel direct als indirect niet."

Mbappé leek aan het einde van vorig seizoen transfervrij te vertrekken bij PSG. Iedereen ging er vanuit dat de aanvaller zou overstappen naar Real Madrid, maar eind mei besloot Mbappé alsnog zijn aflopende contract in Parijs met drie jaar te verlengen. Volgens Franse media zou hij nu echter ontevreden zijn, omdat voorzitter Nasser Al-Khelaïfi beloftes niet waarmaakt. Ook heeft Mbappé onder de nieuwe trainer Christophe Galtier wat minder vrijheid op het veld dan hij zou willen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.