Terug

Volg Vandaag Inside

Mbappé neemt al voor officiële ontslag afscheid van Tuchel

Mbappé neemt al voor officiële ontslag afscheid van Tuchel

24 dec 2020, 23:12

Paris Saint-Germain heeft officieel nog niets gezegd over het ontslag van trainer Thomas Tuchel, maar sterspeler Kylian Mbappé neemt op de sociale media al afscheid van de Duitser. "Het is jammer hoe de voetbalwetten werken, maar niemand hier zal je vergeten", schrijft de Fransman op Instagram bij een foto waarop hij Tuchel omhelst. "Je hebt een mooie zin geschreven in het geschiedenisboek van deze club. Bedankt, coach."

Diverse Franse en Duitse media meldden een dag na de ruime zege van Paris Saint-Germain op Strasbourg (4-0) dat Tuchel is ontslagen. De clubleiding zou het vertrouwen kwijt zijn in de Duitser, die bezig is aan zijn derde seizoen in Franse dienst. Tuchel leidde PSG naar twee landstitels, maar het zo gewenste succes in de Champions League bleef weer uit, al was de sterrenploeg uit Parijs er vorig seizoen wel heel dicht bij. In de finale moest PSG het afleggen tegen Bayern München (0-1).

De club hield zich donderdag stil. Vlak voor kerst kwam er geen officieel bericht uit Parijs over de toekomst van Tuchel. Op de achtergrond zou de club wel al aan het onderhandelen zijn met Mauricio Pochettino. De Argentijn, die een jaar geleden werd weggestuurd bij Tottenham Hotspur, moet Tuchel opvolgen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.