Mbappé bezorgt PSG weer een overwinning

2 mrt 2019, 20:20

CAEN (ANP) - Kylian Mbappé heeft Paris Saint-Germain weer een overwinning bezorgd in de Franse competitie. De 20-jarige aanvaller leidde de topclub uit Parijs met twee doelpunten naar de zege bij SM Caen: 1-2. De thuisclub was kort na rust op voorsprong gekomen via Rodrigue Ninga, maar bij afwezigheid van de geblesseerde vedettes Neymar en Edinson Cavani nam Mbappé zijn ploeg daarna weer bij de hand.

De aanvaller benutte eerst een strafschop en tikte in de 87e minuut de 1-2 binnen, na een gekraakt schot van Thomas Meunier. Mbappé kreeg de bal vlak voor de doellijn precies voor zijn voeten en kon zo eenvoudig zijn 24e doelpunt van het seizoen binnen tikken. Vorige week tegen Nîmes (3-0) was hij ook al twee keer trefzeker.

PSG gaat onbedreigd aan kop in de Ligue 1 met 71 punten uit 26 wedstrijden. Lille, de nummer twee van de ranglijst, heeft 20 punten minder.