Terug

Volg Vandaag Inside

Mazraoui staat weer op trainingsveld van Ajax

Mazraoui staat weer op trainingsveld van Ajax

4 apr 2021, 21:54

Noussair Mazraoui staat weer op het trainingsveld van Ajax. De rechtsback traint nog individueel. Coach Erik ten Hag hoopt dat de international van Marokko snel bij de groepstraining aansluit.

"Het ziet er eindelijk een beetje goed uit voor hem", zei Ten Hag. "Ik hoop dat hij de komende week al wat met de groep kan doen. Het heeft lang geduurd."

Mazraoui liep op 13 februari tijdens het uitduel met Heracles Almelo een oogblessure op. Hij kon even slecht zien en moest een paar weken volledig rust houden om te herstellen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.