Terug

Volg Vandaag Inside

Max Verstappen reageert op geheel eigen wijze op sneer van Lewis Hamilton

Max Verstappen reageert op geheel eigen wijze op sneer van Lewis Hamilton

7 juli 2022, 18:15

Max Verstappen heeft op geheel eigen wijze gereageerd op de sneer van Lewis Hamilton, die de Britse coureur afgelopen zondag na de laatste race op Silverstone uitdeelde aan de Nederlander.

De Brit noemde Charles Leclerc 'een verstandige coureur' en genoot van de gevechten met de Monegask, wat voor Hamilton anders was dan vorig jaar, doelend op de confrontaties met Verstappen.

Verstappen werd in aanloop naar de Grand Prix van Oostenrijk op de Red Bull Ring gevraagd naar de sneer van Hamilton. 'Ik vind het wel knap dat je, wanneer je 37 jaar oud bent, op een gegeven moment begrijpt hoe je de apex moet halen', zei Verstappen, doelend op het ideale aansnijdpunt van een bocht.

'Hij leert dus wel', gaat Verstappen verder. 'Dat is iets positiefs, ook voor jonge coureurs, dat als je 37 jaar bent je nog altijd kan leren. Je zag nu dat Charles hem minder ruimte gaf dan ik deed, dus dat zegt wel genoeg. En hij (Hamilton, red.) was niet voor niets degene die destijds een straf kreeg.'

'Ik vind het een beetje een lompe opmerking', stelt Verstappen over de sneer van Hamilton. 'Maar uiteindelijk heeft het niets met mijn prestaties te maken. Ik moet me focussen op wat we hier op het circuit doen en ik denk dat we heel aardig bezig zijn dit jaar', aldus de huidige WK-leider.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.