Terug

Volg Vandaag Inside

Max Verstappen presenteert speciale helm voor GP van Zandvoort

Max Verstappen presenteert speciale helm voor GP van Zandvoort

15 aug 2023, 13:52

Max Verstappen rijdt ook de Grand Prix in Zandvoort van dit jaar met een speciale helm. De nieuwe editie heeft aan de bovenkant de Nederlandse vlag en het logo van een leeuw. Eén zijkant is rood, de andere blauw. Gecombineerd met de witte achterkant vormt de helm ook op die vlakken de Nederlandse vlag.

"Best Nederlands, verrassing", licht de tweevoudig wereldkampioen het ontwerp voor zijn thuisrace toe. "Ik vind het er geweldig uitzien en hoop dat het er op de baan ook goed uit zal zien."

Het raceweekend in Zandvoort begint volgende week vrijdag. Verstappen gaat proberen voor de derde keer op rij te winnen op eigen bodem. Vorig jaar bracht de coureur van Red Bull in de Noord-Hollandse badplaats met zijn helm een eerbetoon aan zijn vader Jos.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.