Terug

Volg Vandaag Inside

Max Verstappen over het circuit in Saudi-Arabië: 'Sommige plekken waren absoluut gevaarlijk'

Max Verstappen over het circuit in Saudi-Arabië: 'Sommige plekken waren absoluut gevaarlijk'

15 mrt 2023, 11:30

Max Verstappen hoopt dat het stratencircuit in Djedda, dat ligt in Saudi-Arabië, komend weekend veiliger is dan in eerdere seizoenen. Bij de eerste twee edities van de Formule 1 in Djedda vonden er crashes plaats.

Het circuit heeft wat baanveranderingen ondergaan ten opzichte van vorig seizoen, vooral vanwege de zichtbaarheid: "Hopelijk heeft dat de zaken een beetje verbeterd voor ons als coureurs. Op sommige plekken was het namelijk absoluut gevaarlijk", vertelt Verstappen.

Toch vind Verstappen het een heel cool stratencircuit: "Het is een baan met behoorlijk veel grip, dus ik ga er altijd graag heen om te racen."

Na de goede start in Bahrein heeft Verstappen niet het idee dat het makkelijk wordt in Djedda. "Het is een heel ander circuit en de auto moet snel zijn. Desalniettemin, met de snelle bochten denk ik dat we een sterke auto op dit circuit kunnen hebben, besluit Verstappen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.