Terug

Volg Vandaag Inside

Max Verstappen op lijst TIME met 100 meest invloedrijke personen van het jaar

Max Verstappen op lijst TIME met 100 meest invloedrijke personen van het jaar

18 apr 2024, 13:52

Het Amerikaanse tijdschrift TIME heeft Max Verstappen opgenomen op de lijst met de honderd invloedrijkste personen van het jaar. Het blad prijst de Formule 1-coureur omdat hij de afgelopen twaalf maanden wedstrijden over de hele wereld heeft gewonnen. "Geen enkele sporter reed meer overwinningsrondjes op meer plekken op de wereld dan Verstappen."

Volgens TIME is de wereldkampioen "zo zelfverzekerd achter het stuur dat hij tijdens een race de schermen langs het circuit in de gaten kon houden om de strijd achter hem in de gaten te houden". Het blad schrijft dat hij wordt aangemoedigd door menigtes oranje fans en dat de hele Formule 1-branche nu om hem draait. "Kan iemand Verstappen en de Red Bull Racing-machine stoppen?"

TIME selecteert elk jaar honderd personen die een grote invloed op de wereld zouden hebben. Ze worden onderverdeeld in categorieën. Verstappen is een van de 'titanen', net als onder meer American football-speler Patrick Mahomes en basketbalster A'ja Wilson.

René van der Gijp liet zich onlangs bij Vandaag Inside lovend uit over Max Verstappen: "Wij hebben misschien de beste coureur aller tijden in ons midden!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.