Terug

Volg Vandaag Inside

'Max Verstappen met nieuw megacontract verreweg best verdienende Nederlandse sporter aller tijden'

'Max Verstappen met nieuw megacontract verreweg best verdienende Nederlandse sporter aller tijden'

2 mrt 2022, 08:00

Max Verstappen heeft een nieuw megacontract getekend bij Red Bull Racing. Volgens De Telegraaf is de kersvers wereldkampioen in de Formule 1 daarmee in één klap de best verdienende Nederlandse sporter aller tijden.

Het zou gaan om een bedrag van rond de 40 tot 50 miljoen euro per jaar. Naast het feit dat het voor Nederlandse begrippen een historisch contract is, gaat Verstappen ook Formule 1-records verbreken met zijn immense contract.

Verstappen rijdt sinds 2016 voor Red Bull. Daarvoor reed de Nederlander voor zusterteam Torro Rosso. Zijn huidige contract zou in 2023 aflopen. Met het nieuwe contract legt Red Bull de 24-jarige coureur voor tenminste vier of vijf jaar langer vast.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.