Terug

Volg Vandaag Inside

Max Verstappen eert vader Jos met speciale helm voor Dutch Grand Prix in Zandvoort

Max Verstappen eert vader Jos met speciale helm voor Dutch Grand Prix in Zandvoort

30 aug 2022, 17:14

Max Verstappen draagt komend weekeinde een speciale helm tijdens de Dutch Grand Prix in Zandvoort. De wereldkampioen wil een eerbetoon aan zijn vader Jos brengen.

"Met de Dutch Grand Prix in aantocht dacht ik dat dit een mooi moment zou zijn om mijn waardering te laten zien voor alle inspanningen die mijn vader van kinds af aan voor mij heeft gedaan", laat Verstappen op Verstappen.com weten.

"Hij heeft me gebracht waar ik nu ben, als wereldkampioen. Dus we hebben een nieuwe versie van het oude helmontwerp van Jos gemaakt. Je ziet het doorkomen in mijn helm en beide hebben het originele logo van mijn vader op de achterkant. Het is erg persoonlijk voor mij, want het is heel bijzonder om met dit ontwerp te mogen rijden."

Verstappen hoopt komend weekend net als vorig jaar te zegevieren in eigen land. "Het leek ons ​​een geweldig idee om dit juist voor Zandvoort weer tot leven te brengen", vervolgt Verstappen. "En ik hoop dat alle fans, ook van mijn vader destijds, het zullen waarderen. Hopelijk vindt iedereen het net zo mooi."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.