Terug

Volg Vandaag Inside

Max Verstappen denkt na over zijn F1-toekomst: 'Misschien dat ik er dan wel mee stop'

Max Verstappen denkt na over zijn F1-toekomst: 'Misschien dat ik er dan wel mee stop'

6 juli 2022, 09:08

Max Verstappen zijn contract loopt tot 2028 bij Red Bull Racing en de Nederlander sluit niet uit dat hij na dat seizoen stopt als Formule 1-coureur.

In Max Verstappen x The Red Bulletin Heroes Edition denkt de 24-jarige Verstappen na over zijn toekomst. 'Misschien dat ik er wel mee stop', zegt Verstappen over 2028. 'Tegen die tijd rij ik al een poosje rond in de Formule 1. Het hangt er een beetje vanaf of de auto goed is en ik nog meedoe voor de prijzen.'

'Ik kan er niet tegen om achterin mijn rondjes te moeten rijden', gaat Verstappen verder. 'Dan rijd ik liever in een andere klasse. Maar op dit moment zou ik echt voor geen enkel ander team willen rijden. Dus: als je je ergens goed voelt en het werkt, waarom zou je dan veranderen?', vraagt Verstappen zich af.

Verstappen ziet zichzelf in de toekomst meedoen in het langeafstandsracen. 'Daar is minder druk, meer plezier', zegt de huidige WK-leider. 'Dat zou misschien tijdens mijn Formule 1-loopbaan zelfs al kunnen. Maar niet dit jaar of het volgende, misschien daarna. De 24-uursraces lijken mij wel wat: Le Mans, Spa-Francorchamps, Daytona en de 12 uur van Sebring. Of die in Bathurst, Australië. Wel in een GT3- auto. Die race heb ik in de simulator al twee keer gewonnen', aldus Verstappen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.