Terug

Volg Vandaag Inside

'Mauro jr. vraagt Nederlands paspoort aan en kan optie voor Oranje worden'

'Mauro jr. vraagt Nederlands paspoort aan en kan optie voor Oranje worden'

4 mrt 2022, 10:06

De Braziliaanse PSV'er Mauro jr. gaat komende zomer, na vijf jaar in Nederland, een Nederlands paspoort aanvragen, meldt het Eindhovens Dagblad. Hij kan op het moment dat de procedure is afgerond uitkomen voor het Nederlands elftal en wordt daarmee dus een optie voor Louis van Gaal.

PSV is op de hoogte van de stap van Mauro jr. en gaat als werkgever alle noodzakelijke medewerking verlenen. In Brazilië speelde Mauro jr. in de hoogste jeugdteams, tot aan Jong Brazilië, maar hij werd nog niet geselecteerd voor de A-selectie van de Goddelijke Kanaries.

Dat was altijd een droom voor Mauro jr., maar hij sluit het Nederlands elftal niet uit en zou het 'heel eervol vinden om een bijdrage bij het Nederlands elftal te kunnen leveren,' aldus het ED.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.