Terug

Volg Vandaag Inside

Maurice Steijn reageert voor het eerst op uitspraak Pierre van Hooijdonk in Studio Voetbal

Maurice Steijn reageert voor het eerst op uitspraak Pierre van Hooijdonk in Studio Voetbal

18 aug 2023, 08:21

Maurice Steijn heeft in De Telegraaf voor het eerst gereageerd op de uitspraak van Pierre van Hooijdonk in Studio Voetbal, waarvoor hij later openlijk zijn excuses maakte. Van Hooijdonk beschuldigde Steijn van "betrokkenheid bij duistere dealtjes met bevriende zaakwaarnemers."

Steijn reageert in De Telegraaf: "Langs deze weg wil ik eenmalig kort reageren op de gebeurtenissen van afgelopen week. Ik ben afgelopen zondagavond, tijdens een uitzending van Studio Voetbal, vals beschuldigd door de heer Van Hooijdonk. Met zijn grensoverschrijdende gedrag heeft hij niet alleen mij beschadigd, maar ook mijn familie."

"De rectificatie die de heer Van Hooijdonk heeft gemaakt, is dan ook volkomen terecht. Ik wil naast mijn familie en vrienden een ieder bedanken voor de steun die ik heb mogen ontvangen, in het bijzonder die van Ajax," besluit Steijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.