Terug

Volg Vandaag Inside

Maurice Steijn in verband gebracht met trainerspositie in de Eredivisie

7 mrt 2024, 10:36

In de Sportcast van Omrop Fryslân ging het deze week over de toekomst van Kees van Wonderen bij sc Heerenveen. De trainer beschikt over een aflopend contract in Friesland. Volgens sportverslaggever Arjen de Boer voert Heerenveen gesprekken met eventuele opvolgers, mocht het contract van Van Wonderen niet verlengd worden.

De Boer vertelt: "Ik heb mijn twijfels of Van Wonderen zelf nog wel wil. Hij heeft ook uitgesproken dat sc Heerenveen zeker om zich heen moet kijken. Dat ze mogen praten met andere kandidaten. Ik heb nog even contact gehad met Ferry de Haan (Algemeen Directeur, red.), en dat doet Heerenveen ook echt."

De sportverslaggever vervolgt: "Ik denk dat er deze week of binnen nu en tien dagen echt wel duidelijkheid komt over de toekomst van Van Wonderen. Eerlijk gezegd denk ik dat Heerenveen zegt: we verlengen niet."

Met welke trainers sc Heerenveen gesprekken voert? "Ferry de Haan wil het niet bevestigen, maar via via krijg ik wat namen binnen: Maurice Steijn en John van den Brom," aldus De Boer.

René van der Gijp reageerde deze week op het optreden van voormalig Ajax-trainer Maurice Steijn bij Rondo: "Hij moet stoppen met zeuren." Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.