Terug

Volg Vandaag Inside

Matthijs van Nieuwkerk stopt met DWDD, opvolger staat al klaar

Matthijs van Nieuwkerk stopt met DWDD, opvolger staat al klaar

12 feb 2020, 11:02

Matthijs van Nieuwkerk stopt met De Wereld Draait Door. Dat heeft BNNVARA woensdag bekendgemaakt.

Het vertrek van Van Nieuwkerk komt niet onverwacht. Hij hintte er de afgelopen tijd al meerdere keren op. Zo zei de presentator vorig jaar zomer al in een interview met het tijdschrift Linda: "Ik heb het idee dat zoals er destijds een aantal redenen waren om bij DWDD te blijven, er nu een aantal redenen zijn om er in het voorjaar mee te stoppen."

Zijn opvolger lijkt echter al klaar te staan. Business Class-presentator Harry Mens vertelde onlangs in de podcast Littekens dat hij, als het moet, zo DWDD zou kunnen overnemen. 'Ik kan morgen De Wereld Draait Door doen hoor, maar ik heb gesponsorde items. Ik kan die mensen ook zo neermaaien. Maar dat heeft helemaal geen zin', aldus Harry. 'Als ik dat tegen mijn betaalde klanten doe, ben ik ze kwijt.'

'Matthijs van Nieuwkerk krijgt nou al een miljoen bij de NPO. Hij kan naar hartenlust met een mesje in de wond peuteren en al gaan ze druipend af, dat interesseert hem geen ruk', vervolgt Harry. 'Dat kan ik ook. Dat kan ik net zo goed.'

Doen? 😂🙏

VIDEO - Harry Mens overtuigd: 'Wat Matthijs van Nieuwkerk kan, kan ik ook'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.