Terug

Volg Vandaag Inside

Matthijs de Ligt maakt na maandenlang blessureleed rentree bij Juventus

Matthijs de Ligt maakt na maandenlang blessureleed rentree bij Juventus

21 nov 2020, 21:48

Ruim 3 maanden na zijn schouderoperatie maakt Matthijs de Ligt zijn rentree bij Juventus. De verdediger, international van Oranje, staat om 20.45 uur aan de aftrap van de thuiswedstrijd tegen Cagliari. De Ligt vormt het centrale duo bij Juventus met de Turk Merih Demiral. Trainer Andrea Pirlo kan niet beschikken over de gelouterde Italiaanse verdedigers Giorgio Chiellini en Leonardo Bonucci, die beiden geblesseerd zijn.

De 21-jarige Nederlander onderging begin augustus in Rome een operatie aan zijn rechterschouder. De oud-Ajacied had al geruime tijd last van het gewricht, die af en toe uit de kom schoot. De Ligt miste niet alleen de start van het Italiaanse seizoen met Juventus, maar ook de groepswedstrijden in de Nations League met het Nederlands elftal.

Juventus speelt tegen Cagliari met Cristiano Ronaldo en Alvaro Morata in de voorhoede. De 42-jarige doelman Gianluigi Buffon staat onder de lat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.