Terug

Volg Vandaag Inside

Matthijs de Ligt hoopt ooit weer voor Ajax te spelen: ‘Dan nemen we de hele groep uit 2019 mee’

26 apr 2024, 20:29

Matthijs de Ligt hoopt ooit opnieuw voor Ajax uit te komen, dat vertelt hij in een interview op het Youtube-kanaal van de Amsterdammers.

Tijdens het interview haalt De Ligt herinneringen op over zijn periode bij Ajax, waarna het onderwerp van een mogelijke terugkeer ter sprake komt: “Daar denk je natuurlijk vaak over na en dat hoop ik wel. Ik heb drie jaar in het eerste gespeeld, relatief kort. Ik had altijd wel gedacht dat het iets langer zou zijn, maar de situatie deed zich even iets anders voor dan iedereen, maar ook ik had verwacht. Als ik ooit nog de kans krijg en nog van waarde zou kunnen zijn, zou ik dat heel graag willen.”

Als de interviewer vraagt of hij Frenkie de Jong mee kan nemen bij een eventuele terugkeer grapt De Ligt: “Ja wellicht, dan nemen we de hele groep uit 2019 mee.” Zie video.

Onlangs adviseerde Dick Advocaat Ajax om de verdediger van FC Bayern München komende zomer al terug te halen: "Probeer Matthijs de Ligt terug te halen!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.