Terug

Volg Vandaag Inside

Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord

Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord

3 mei 2024, 14:51

Mats Wieffer komt de rest van dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord. De 24-jarige middenvelder kampt met een bovenbeenblessure. Feyenoord weet niet wanneer hij weer inzetbaar is, maar zijn deelname aan het EK met Oranje lijkt in gevaar.

Trainer Arne Slot weet niet of Wieffer op tijd fit is voor het EK. "Dat kan ik niet beoordelen", zei hij op een persconferentie voor het thuisduel van zondag met PEC Zwolle. "Uiteindelijk zal de bondscoach een beslissing moeten nemen. Maar een ideale aanloop naar het EK is dit natuurlijk niet."

Wieffer raakte geblesseerd op een training in aanloop naar de bekerfinale tegen NEC. Hij debuteerde vorig jaar op 27 maart tijdens een duel met Gibraltar in het Nederlands elftal en speelde tot dusver negen interlands. Wieffer verscheen zeven keer aan de aftrap voor Oranje.

Het Nederlands elftal komt op 27 mei met de beschikbare internationals bijeen voor het EK. Polen is op 16 juni de eerste tegenstander van Oranje in de groepsfase.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.