Terug

Volg Vandaag Inside

'Mats Wieffer bij Oranje? Ik vind het veel te vroeg'

'Mats Wieffer bij Oranje? Ik vind het veel te vroeg'

28 feb 2023, 15:33

In Veronica Offside bespraken Wilfred, Andy, Wim en Dick Advocaat maandagavond of Mats Wieffer moet worden opgenomen in de eerstvolgende selectie van het Nederlands Elftal.

Dick noemde Wieffer een uitstekende speler: "Maar ik denk dat het misschien iets te snel is om hem te selecteren voor Oranje. Deze jongen heeft zeker wel de mogelijkheden, maar je moet hem nog wat tijd geven. Het is een goeie speler."

Andy vroeg zich af waarom Kenneth Taylor wel opgeroepen zou moeten worden, en Wieffer niet: "Hij kan er gewoon bij met zijn kwaliteiten." Wim reageerde: "Ik vind het wel een beetje vermoeiend dat overal geroepen wordt dat spelers van Ajax eerder in het Nederlands elftal komen. Die bondscoaches zijn toch niet achterlijk?"

"We hebben hele goede bondscoaches gehad, die kunnen dat toch wel inschatten? Ik vind het voor Wieffer veel te vroeg. Want voor welke positie dan? Je hebt Koopmeiners en De Roon er ook nog lopen," concludeerde Wim.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.