Terug

Volg Vandaag Inside

Matip rest van seizoen niet inzetbaar

Matip rest van seizoen niet inzetbaar

2 feb 2021, 09:04

Voor Liverpool-verdediger Joël Matip zit het seizoen erop. De verdediger liep in het duel met Tottenham Hotspur afgelopen donderdag een enkelblessure op en kan dit seizoen niet meer in actie komen, bevestigde coach Jürgen Klopp.

Klopp moet zijn centrale verdedigers Virgil van Dijk en Joe Gomez al langere tijd missen door blessures en zag nu ook Matip wegvallen. "Helaas, nadat iedereen ernaar heeft gekeken zijn we erachter gekomen dat Joël er voor de rest van het seizoen uitligt", zei de Duitse coach.

Liverpool trok maandag de verdedigers Ben Davies van Preston North End en Ozan Kabak van Schalke 04 aan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.