Terug

Volg Vandaag Inside

Matip blijft langer bij Liverpool

Matip blijft langer bij Liverpool

18 okt 2019, 20:23

Joel Matip speelt ook de komende seizoenen bij Liverpool. De 28-jarige verdediger ondertekende vrijdag een nieuw meerjarig contract bij de koploper uit de Engelse voetbalcompetitie.

Matip kwam in de zomer van 2016 over van Schalke 04, waar hij acht jaar lang voetbalde. Voor Liverpool kwam Matip, die centraal in de verdediging naast Virgil van Dijk speelt, tot dusverre tot 107 wedstrijden.

Matip ontbrak de laatste wedstrijden van Liverpool, tegen Leicester City en FC Salzburg. Tegen Manchester United is hij zondag normaal gesproken weer inzetbaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.