Terug

Volg Vandaag Inside

Mateu Lahoz laat van zich horen na 'oorlog' tussen Nederland en Argentinië

Mateu Lahoz laat van zich horen na 'oorlog' tussen Nederland en Argentinië

10 dec 2022, 18:55

Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz werd vrijdagavond ongewild het onderwerp van gesprek na de verhitte kwartfinale tussen Nederland en Argentinië. De arbiter heeft via een Spaanse journalist nu voor het eerst gereageerd op zijn optreden.

In de wedstrijd trok Lahoz maar liefst 17(!) gele kaarten. Opmerkelijk was ook zijn keuze om Lionel Messi géén gele kaart te geven nadat de Argentijn de bal met zijn hand wegsloeg. Manolo Lama - een journalist van het Spaanse COPE - heeft de leidsman gevraagd naar zijn eerste reactie.

"Ik heb met het team van Mateu kunnen spreken en ze vertelden me dat hij nog nooit een wedstrijd had geleid waarin de spelers hem niet hielpen. Waarin er zo'n oorlog was tussen de banken. Het was geen normale voetbalwedstrijd", aldus Lama over de opstootjes na de penaltyserie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.