Terug

Volg Vandaag Inside

'Mateu Lahoz gaat stoppen als scheidsrechter'

'Mateu Lahoz gaat stoppen als scheidsrechter'

5 jan 2023, 17:30

Mateu Lahoz stopt na dit seizoen als scheidsrechter. Dat meldt journalist Gastón Edul van het Argentijnse TyC Sports op Twitter. Wat de reden is van het afscheid van Lahoz, is niet bekend.

Lahoz kwam de afgelopen weken veel negatief in het nieuws. Hij was scheidsrechter bij het WK-duel tussen Nederland en Argentinië, waarin hij maar liefst 19 gele kaarten trok. Lionel Messi kreeg echter geen gele kaart toen hij duidelijk opzettelijk hands maakte. Afgelopen weekend liet Lahoz de stadsderby tussen FC Barcelona en Espanyol ontsporen, door opnieuw te strooien met kaarten.

Of de vele kritiek op Lahoz ten grondslag ligt aan zijn beslissing om na dit seizoen te stoppen, is niet bekend. Komend weekend komt de scheidsrechter niet in actie: hij heeft geen duel toegewezen van de Spaanse bond, ook niet als assistent of VAR.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.