Terug

Volg Vandaag Inside

'Matchfixing bij Champions League-loting Ajax - Real'

'Matchfixing bij Champions League-loting Ajax - Real'

20 dec 2018, 18:09

Lees hier meer!

De Spaanse sportjournalist Jorge Ramos beweert dat er bij de loting voor de achtste finales van de Champions League tussen Ajax en Real Madrid sprake is geweest van 'matchfixing'. De preses van Real (genaamd Florentino Pérez) zou Ajax bij de UEFA 'gefixt' hebben als tegenstander.

Volgens Ramos is er gerommeld met de balletjes die maandagmiddag in de koker gingen. Zijn bewijs: "Voor het evenement kreeg ik een sms’je: Jorge, Florentino wil Ajax hebben, hij heeft de UEFA al een berichtje gestuurd… Dus kijk straks goed naar de balletjes", vertelde Ramos donderdag bij ESPN.

"En ja hoor! Voor mij is het dus een simpele optelsom. Het is natuurlijk bekend dat de lijntjes tussen Real en de bond kort zijn."

Ajax en Real Madrid staan op woensdag 13 februari 2019 tegenover elkaar in Amsterdam, de return in Madrid vindt plaats op 5 maart 2019. Uiteraard zijn deze duels live te zien bij Veronica!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.