Terug

Volg Vandaag Inside

'Masturberende Lille-fan krijgt mogelijk gevangenisstraf en megaboete'

'Masturberende Lille-fan krijgt mogelijk gevangenisstraf en megaboete'

21 sep 2021, 19:44

Afgelopen zaterdag liep het tijdens de derby tussen RC Lens en Lille OSC (1-0) volledig uit de hand. Fans kwamen het veld op om met elkaar op de vuist te gaan en ook wordt er momenteel een supporter van Lille vervolgd, nadat hij masturberend richting de Lens-fans stond. Dat meldt La Voix Du Nord.

Volgens de Franse krant wordt de Lille-fan vervolgd voor zijn seksuele handelingen, waar een gevangenisstraf van één jaar voor staat. De politie gaat hem mogelijk ook nog een boete van 15.000 euro opleggen.

Na de eerste helft ontstond er een grote chaos. Aanhangers van beide teams zochten tijdens de rust de confrontatie met elkaar. Tientallen bezoekers betraden het veld en liepen op een vak af met fans van de andere club. Agenten en stewards hadden grote moeite om de relschoppers bij elkaar vandaan te houden.

Na spoedoverleg tussen de betrokken partijen werd besloten om de wedstrijd uit te spelen. Oproeppolitie in het stadion zag erop toe dat de rivaliserende supportersgroepen niet opnieuw met elkaar de strijd aangingen. De stand was na de eerste helft nog 0-0.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.