Terug

Volg Vandaag Inside

'Op video masturberende aanvoerder Dzjoeba' uit Russische selectie gezet

'Op video masturberende aanvoerder Dzjoeba' uit Russische selectie gezet

8 nov 2020, 19:06

De Russische bondscoach Stanislav Tsjertsjesov heeft zijn aanvoerder Artjom Dzjoeba uit de selectie gezet voor de komende interlands in de Nations League. Reden hiervoor is een privévideo die via de sociale media uitlekte. Volgens Russische media is daarop een masturberende Dzjoeba te zien.

Het was voor Tsjertsjesov aanleiding om de 32-jarige spits van Zenit Sint-Petersburg uit de selectie te zetten, omdat hij geen zin heeft in ophef. "De situatie met Artjom heeft vanuit sportief oogpunt niets met de nationale ploeg van Rusland te maken. Daarom vind ik het niet nodig om hier dieper op in te gaan."

De bondscoach benadrukte dat hij wil dat zijn spelers zich optimaal kunnen voorbereiden op de interlands tegen Moldavië (vriendschappelijk), Turkije en Servië (Nations League). De situatie met Dzjoeba zou volgens Tsjertsjesov alleen maar voor afleiding zorgen. Hij heeft zijn aanvoerder daarom laten weten dat hij thuis kan blijven. "Zowel op als naast het veld moet iedereen zich gedragen als een speler van de nationale ploeg."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.