Terug

Volg Vandaag Inside

Ryan Mason volgt Mourinho op als hoofdtrainer Tottenham Hotspur

Ryan Mason volgt Mourinho op als hoofdtrainer Tottenham Hotspur

20 apr 2021, 12:08

Ryan Mason maakt bij Tottenham Hotspur het seizoen af als hoofdtrainer. De 29-jarige oud-speler van de club is aangesteld als tijdelijke vervanger van de maandag ontslagen José Mourinho. Michel Vorm keert ook terug bij de club. De oud-international van Oranje wordt keeperstrainer bij de Londenaren.

Mason moest zijn loopbaan enkele seizoenen geleden beëindigen vanwege een zware hoofdblessure. Bij Tottenham had hij de leiding over het hoogste jeugdteam. Vorm (37) stond jarenlang onder contract bij de Spurs. De voormalig keeper van FC Utrecht zette vorig jaar oktober een punt achter zijn carrière.

'We hebben een groot geloof in ons getalenteerde team spelers', aldus voorzitter Daniel Levy. 'We hebben een bekerfinale en zes competitiewedstrijden voor de boeg en we zullen nu al onze energie steken om het seizoen zo sterk mogelijk te eindigen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.