Terug

Volg Vandaag Inside

Martins Indi wil via AZ weer in beeld komen bij Oranje

Martins Indi wil via AZ weer in beeld komen bij Oranje

7 okt 2020, 20:14

Verdediger Bruno Martins Indi (28) is naar eigen zeggen om meerdere redenen teruggekeerd naar de Nederlandse eredivisie. AZ nam hem dinsdag enkele uren voor het sluiten van de transfermarkt op huurbasis over van het Engelse Stoke City. Een dag later werkte hij bij de Noord-Hollandse club al zijn eerste training af.

"Weer uitkomen voor Oranje heb ik altijd als droom gehouden", zei de 34-voudig international tijdens zijn presentatie in Alkmaar. "In Nederland ga ik proberen om mijn kansen te vergroten. Dat is een proces, ik zal mezelf moeten bewijzen. Ik wil gewoon weer trachten mijn topniveau te halen."

Martins Indi, die bij Feyenoord doorbrak, kijkt uit naar zijn rentree in de Nederlandse competitie. "Ik denk dat de eredivisie sportief beter bij me past dan het voetbal in de Championship. De stijl en cultuur in Nederland liggen me beter, denk ik. Ik ben hartstikke tevreden dat ik nu hier bij AZ ben. En ik ben er klaar voor. Ik zit nu al op een heel goed niveau en ik ben hartstikke fit."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.