Terug

Volg Vandaag Inside

Martins Indi reageert op kritiek Johan na uitnodiging voor Oranje

Martins Indi reageert op kritiek Johan na uitnodiging voor Oranje

29 mei 2022, 23:45

Bondscoach Louis van Gaal maakte afgelopen vrijdag de definitieve selectie bekend voor de komende interlandperiode met wedstrijden voor de Nations League. Een opvallende naam in de lijst was die van AZ-verdediger Bruno Martins Indi, vertelde Johan Derksen in Vandaag Inside. De verdediger heeft na afloop van de wedstrijd AZ - Vitesse bij Voetbalzone gereageerd op zijn woorden.

In de achterhoede koos Van Gaal dus onder meer voor Martins Indi, maar ontbrak Sven Botman, tot verbazing bij Johan: 'Die Botman heeft het in Jong Oranje ook niet zo geweldig gedaan hoor. Ik vond hem bij Heerenveen heel goed spelen, maar toen met Lille tegen Ajax was hij ook heel zwak. Uiteindelijk heeft hij nog wel meer dan die Martins Indi'.

Volgens Johan is de verdediger 'een beetje het lievelingetje van Van Gaal'. 'Omdat hij hem ooit heeft laten debuteren, hé?', weet de besnorde analist. Tegenover de camera's van Vandaag Inside zei Martins Indi: 'Daar heb ik niet echt over nagedacht, eerlijk gezegd. Hij kent me wel. Dat is algemeen bekend. Hij weet wat mijn kwaliteiten zijn'.

René van der Gijp was het overigens eens met de mening van Johan en nam Hélène op geheel eigen wijze in de maling:

De tekst gaat verder onder de video.

In tegenstelling tot de verwondering bij Johan, was Martins Indi zelf niet verbaasd door de oproep voor Oranje. 'Ik was niet verbaasd, maar blij verrast. Ergens had ik altijd wel het vertrouwen dat ik een potentiële international ben.' Ook gaat de AZ-verdediger in op de woorden van Johan: 'Dat doet mij niks. Ik zoek erkenning bij mijzelf en bij de mensen met wie ik werk. Dat is uiteindelijk wat leidend is. That's it'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.