Terug

Volg Vandaag Inside

Martínez ziet beslissingsduel tussen Ajax en AZ wel zitten

Martínez ziet beslissingsduel tussen Ajax en AZ wel zitten

23 apr 2020, 11:49

Aanstaande vrijdag zal duidelijk worden wat de gevolgen zullen zijn van het voortijdig stoppen van het Eredivisieseizoen. Er zal gekeken worden naar de verdeling van Europese tickets, de titel en wie promoveren/degraderen.

Als het aan Lisandro Martínez ligt, spelen Ajax en AZ een beslissingswedstrijd om te bepalen wie zich landskampioen van het seizoen 2019-2020 mag noemen. Dat zegt de verdediger annex middenvelder in gesprek met TyC Sports.

‘Van wat ik nu begrijp, horen we vrijdag meer. Ik ga nu niet aan mezelf denken, ik ben niet egoïstisch. Aangezien we in punten gelijkstaan met AZ, zou ik graag een beslissingswedstrijd spelen om te bepalen wie er kampioen wordt.’

De Argentijn verblijft momenteel in Nederland en mist zijn familie ontzettend. ‘Het is moeilijk om zo ver bij ze vandaan te zijn op dit moment, maar we moeten allemaal sterk blijven. Ik heb veel contact met hen, gelukkig zijn ze oke.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.