Terug

Volg Vandaag Inside

Martínez vertrekt ondanks heldenrol in FA Cup na 10 jaar bij Arsenal

Martínez vertrekt ondanks heldenrol in FA Cup na 10 jaar bij Arsenal

16 sep 2020, 14:12

Aston Villa heeft met Emiliano Martínez een nieuwe doelman aangetrokken. De 28-jarige Argentijn tekent een contract voor vier jaar bij de Premier League-club uit Birmingham. Aston Villa betaalt naar verluidt rond de 22 miljoen euro voor de keeper van Arsenal.

Martínez stond sinds 2012 onder contract bij Arsenal, maar de Londense club verhuurde hem vervolgens aan Oxford United, Sheffield Wednesday, Rotherham United, Wolverhampton Wanderers, Getafe en Reading. Vorig jaar kwam Martínez bij Arsenal tot 23 optredens, waaronder de finale van de FA Cup die de club won van Chelsea.

'We zijn heel blij met onze nieuwe doelman', zei coach Dean Smith van Aston Villa. 'We weten hoe hoog Arsenal hem inschat en hebben zijn uitstekende optredens bij de bekerwinnaar vorig seizoen gezien. Het komt zelden voor dat je in staat bent om een topdoelman aan te kunnen trekken, die zijn beste tijd nog niet heeft bereikt. Hij kan zeker uitgroeien tot een belangrijke speler voor onze club.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.