Terug

Volg Vandaag Inside

Martínez verontschuldigt zich voor wangedrag: 'Mbappé zal denken dat ik een sukkel ben'

Martínez verontschuldigt zich voor wangedrag: 'Mbappé zal denken dat ik een sukkel ben'

11 feb 2023, 00:00

Emiliano Martínez heeft in een interview teruggeblikt op zijn gedrag na het behalen van de wereldtitel. De Argentijnse doelman maakte vooral Kylian Mbappé belachelijk tijdens de festiviteiten.

Martínez geeft aan dat hij Mbappé niet bewust belachelijk heeft gemaakt. "Ik heb nooit het plan gehad om iemand pijn te doen", zegt Martínez in gesprek met  France Football. "Maar gedurende mijn hele carrière ben ik opgegroeid met Fransen. Nog nooit heb ik een probleem met een van hen gehad."

De doelman droeg onder meer tijdens de huldiging in Buenos Aires een kartonnen pop van Mbappé als baby. "Mensen gooiden onderweg veel poppen naar ons. Ik raapte deze op, omdat ik er om moest lachen", vertelt Martínez verder. "Twee seconden heb ik hem vastgehad en toen teruggegooid. Hoe kon ik Mbappé nou voor de gek houden? Hij heeft een hattrick tegen me gemaakt. In de finale. Hij moet denken dat ik een sukkel ben."

"Ik heb na de finale ook tegen Mbappé gezegd dat het een eer was om tegen hem te mogen spelen. Hij won de finale bijna in zijn eentje. Daarmee bevestigde hij zijn grootheid. Als Messi stopt, weet ik zeker dat Mbappé heel veel Ballon d'Ors zal gaan winnen", aldus Martínez.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.