Terug

Volg Vandaag Inside

Martinez kijkt uit naar clash met Ajacieden: 'Ik stuur ze nog wel een berichtje'

Martinez kijkt uit naar clash met Ajacieden: 'Ik stuur ze nog wel een berichtje'

5 dec 2022, 12:10

Lisandro Martinez staat vrijdagavond tegenover flink wat oud-teamgenoten als Argentinië het opneemt tegen Oranje. In een interview met het Algemeen Dagblad geeft de verdediger aan dat hij erg uitkijkt naar het duel.

"Het zal zwaar worden. Elke wedstrijd op het WK is zwaar. We weten allemaal dat het Nederlands elftal erg goede spelers heeft. Nu moeten we van dit moment genieten en ons vervolgens optimaal voorbereiden op de wedstrijd tegen Nederland", vertelt de stopper van Manchester United, die extra uitkijkt naar het treffen met zijn oude ploeggenoten van Ajax. "Ik denk dat ik ze nog wel even een berichtje ga sturen ja", besluit de Argentijn.

In de achtste finale van het WK wist Argentinië ternauwernood af te rekenen met Australië (2-1). Vrijdagavond om 20.00 uur (Nederlandse tijd) nemen de Argentijnen het op tegen Oranje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.