Terug

Volg Vandaag Inside

Martínez kan met Ajax tegen RKC Waalwijk voetballen

Martínez kan met Ajax tegen RKC Waalwijk voetballen

18 sep 2020, 16:45

Lisandro Martínez kan zondag voor Ajax tegen RKC Waalwijk uitkomen. De Argentijn is hersteld van de blessure die hem vorige week het competitieduel met Sparta Rotterdam kostte.

Martínez is een belangrijke kandidaat om Nicolaś Tagliafico te vervangen. De Argentijnse linksback moet een schorsing van een wedstrijd uitzitten vanwege de rode kaart die hij tegen Sparta kreeg.

Sergiño Dest kan ook links in de defensie spelen. Hij staat echter in de belangstelling van Bayern München. Voor trainer Erik ten Hag is dat geen reden om hem buiten zijn selectie voor het duel met RKC te houden. 'Want ik hoop dat hij blijft', zei Ten Hag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.